Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Martinjak d.o.o.
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
931
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-931,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Tvrtka Martinjak d.o.o. smjestila se u Zadrkovcu, malome mjestu nedaleko od Svetog Ivana Zeline. Počela je sa radom 1993. godine kao malo obiteljsko gospodarstvo za proizvodnju mesa koje je iz godine u godinu raslo i opskrbljivalo tržište domaćim kvalitetnim proizvodom. Danas zapošljava 50 djelatnika s vizijom povećanja usluga i usvajanja najnovijih standarda u proizvodnji prehrambenih proizvoda.

Objekt u kojem se vrši proces klanja i obrade trupa uveden je u Upisnik odobrenih objekta kojega vodi Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja – Uprave za veterinarstvo, pod odobrenim brojem 596. Stručno povjerenstvo je pregledom infrastrukture i opreme utvrdilo da objekt udovoljava odredbama i propisima o hrani za navedene djelatnosti te spada u prvu kategoriju.

Osnovna djelatnost je proizvodnja i obrada mesa. Osim djelatnosti proizvodnje mesa, tvrtka Martinjak d.o.o. bavi se i uzgojem stoke na vlastitom gospodarstvu, no većim dijelom u suradnji s kooperantima. Što se tiče kooperanata, tvrtka Martinjak d.o.o. surađuje s nekoliko velikih proizvođača s kojima ima izgrađen dugogodišnji poslovni odnos, ali i sa malim proizvođačima jer joj je stalo do očuvanja sela i domaće proizvodnje.

Martinjak d.o.o

Zadrkovec 41

10383 Komina

http://www.martinjak.hr/