Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Agro-vet d.o.o.
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
615
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-615,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Agro-vet d.o.o.

Darko Celovec,

nakon niza godina članstva, od ove je godine novi predsjednik Udruge Baby Beef. U stočarstvu je cijeli život – po struci je veterinar, a stočarstvom se tradicionalno bavila obitelj Celovec. Razvio je tvrtku Agro-vet d.o.o. u Križevcima, koja uzgaja junad na šest farmi. 

 

Tvrtka Agro-vet je među deset najvećih tovljača junadi u Hrvatskoj. Agro-vet je 1993. osnovao Mladen Celovec koga je na čelu tvrtke naslijedio sin Darko Celovec. Agro-vet se danas bavi tovom junadi, posjeduje vlastitu mješaonu stočne hrane (sa HACCP sustavom), veterinarsku službu i šest farmi za tov junadi, na području Križevaca, Siska i Petrinje. Tim od 30 zaposlenih vrlo stručno prati najviše europske standarde uzgoja stoke. Glavno izvozno tržište ove tvrtke je talijanska Toskana gdje Agro-vet prodaje svoju junad i meso više od 10 godina.

 

Agro-vet

Alberta Štrige 7, 48260 Križevci

www.agro-vet.hr