Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

MESNA IND. RAVLIĆ d.o.o.
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
936
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-936,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode-portfolio-single-template-2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Mesna industrija RAVLIĆ je vlasništvu Zlatka Ravlića. RAVLIĆ se bavi uzgojem stoke, proizvodnjom svježeg mesa i mesnih prerađevina, prodajom, distribucijom, te ugostiteljstvom, a svom sastavu ima mesnu industriju, mesnice i restoran.

 

AGRO RAVLIĆ je sestrinsko poduzeće tvrtke RAVLIĆ, koje se bavi uzgojem žitarica i drugih usjeva, te usko surađuje s RAVLIĆEM, koji u svom vlasništvu ima nekoliko tisuća grla junadi na kooperantskim farmama. Na taj način osiguravaju kvalitetnu stočnu hranu za potrebe uzgoja.

 

Mesna industrija RAVLIĆ jedna je od vodećih mesnih industrija koja proizvodi ukusno i zdravo meso i mesne proizvode. Diljem Hrvatske brand RAVLIĆ je postao sinonim za svježe i kvalitetno meso i tradicionalne mesne proizvode proizvedene na nov i moderan način. To je ujedno i filozofija poduzeća: Garantirati kupcima da je meso koje kupuju kvalitetno, svježe i domaće, te proizvedeno na siguran i moderan način.

 

MESNA INDUSTRIJA RAVLIĆ d.o.o.
Čvrsnička 4, Osijek

http://www.ravlic.com