Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

28. Međunarodni sajam GAST 2024.
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
1818
post-template-default,single,single-post,postid-1818,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

28. Međunarodni sajam GAST 2024.

Udruga za tov i uzgoj junadi „Baby beef“ i ove godine sudjelovala je na 28. Međunarodnom sajmu GAST 2024., vodećem i najvećem sajmu hrane i pića, ugostiteljstva, hotelske i ugostiteljske opreme u Hrvatskoj.

Posjetitelji su mogli kroz tri dana uživati u ukusnim komadima hrvatske junetine koju već dugi niz godina za udrugu priprema Mišel Doskočil.

Zahvaljujemo se našem partneru ove godine, Robin trgovine i pekare, jer uz najbolje komade mesa, trebaju ići i najbolji pekarski proizvodi.
Zahvaljujemo se i donacijama vina Belje, Korenko te proizvodima OPG KOLIĆ.

Vidimo se iduće godine.
Udruga za tov i uzgoj junadi „Baby beef“