Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Obavijest
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
1690
post-template-default,single,single-post,postid-1690,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Obavijest

Poštovani,  
28.12.2023. održan je sastanak u Ministarstvu poljoprivrede s ministricom Marijom Vučković, ravnateljem Agencije za plaćanje, Antunom Vujićem te njihovim suradnicima. 
Razgovaralo se o pokrenutim pitanjima i spornim odlukama s prethodnog sastanka održanog dva tjedna ranije.  

Jedan od zaključaka sa sastanka vezan je za odluke Agencije za plaćanje i žalbe koje su slane na te odluke. Svi vi koji ste slali žalbe na odluke koje su dostavljene u 7.mjesecu, te odluke ostaju na snazi i po njima se postupa. Druge odluke koje su donesene u 9.mjesecu, prvo će biti dostavljene na zakonom propisan način svima koji nisu slali žalbe. Kada zaprimite te odluke, ljubazno Vas molim da ih pogledate na Agronet sustavu kako biste u slučaju sankcija iz razloga koji nisu valjani, na vrijeme mogli podnijeti žalbe. 
U slučaju da ste imali sankcije zbog migracija goveda (prijavili ste migraciju u 7 dana, ali veterinarska stanica nije u roku izvršila odjavu) obavezno se žalite u roku od 15 dana od primitka odluke jer će Agencija takve dokaze uvažiti.  

Sve najbolje u novoj 2024. godini.

S poštovanjem, 
želi Vam
Udruga Baby Beef