Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Pomoć područjima pogođenima potresom
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
1428
post-template-default,single,single-post,postid-1428,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Pomoć područjima pogođenima potresom

Poštovani članovi,

u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede u cilju očuvanja stočarstva na potresom pogođenim područjima (Petrinja, Sisak i okolna mjesta) Udruga Baby Beef ponudila je pomoć u doniranju stočne hrane za životinje.
Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je dva privremena skladišta za stočnu hranu koja su u funkciji – jedno u Glini a jedno u Petrinji.
Ukoliko je netko u mogućnosti i želi donirati stočnu hranu, koju bi donirao ispred svoje vlastite firme ili OPG-a, molimo kontaktirati ured Udruge.
Od stočne hrane donacije se primaju u vidu koncentriranih krmnih smjesa u većoj mjeri, žitarica, a manje u voluminoznoj krmi (sijeno, sjenaža…).

Iz tog razloga ljubazno Vas molim ukoliko kod Vas postoji mogućnost i želja da donirate nešto u hrani za životinje, da kontaktirate ured Udruge na broj mobitela 091/605-6931 kako bi Udruga mogla kontaktirati skladišta, provjeriti u kojem je što potrebno u datom trenutku, te najaviti dolazak kamiona, kako bi dovoz bio koordiniran i kako se ne bi stvarale dodatne gužve.

U tablici možete vidjeti projekciju potreba o neophodnim količinama stočne hrane za najugroženija gospodarstva. Tablica je projekcija Uprave za stočarstvo i kvalitetu hrane Ministarstva poljoprivrede o optimalnoj količini hrane za 10 dana po vrstama.