Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Udruga za tov i uzgoj junadi | OBAVIJEST
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
1289
post-template-default,single,single-post,postid-1289,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

OBAVIJEST

Poštovani članovi,

Udruga Baby Beef do sada je u nekoliko navrata Ministarstvu poljoprivrede ukazivala na probleme uzrokovane koronavirusom kao što su nemogućnost izvoza žive stoke za Italiju, zatvaranje tržnica, daljnji nekontrolirani uvoz mesa što je zajedno dovelo do pada potražnje i pada cijena junećeg mesa. Uz to Udruga je tražila i podršku Ministarstva poljoprivrede za sektor tovnog govedarstva.
Zbog velikog broja različitih upita Ministarstvo poljoprivrede razvilo je novi način komunikacije s poljoprivrednicima za sva njihova pitanja.
Na linku koji Vam prilažemo u nastavku, možete pretražiti već postavljena pitanja od strane drugih i odgovore Ministarstva poljoprivrede, ali isto tako možete i postaviti svoje vlastito pitanje
ili komentar te tako dodatno ukazati na probleme u našem sektoru.

https://pitanja.mps.hr/odgovori