Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Udruga za tov i uzgoj junadi | Obavijest o Mjeri 14 – Dobrobit životinja
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
1223
post-template-default,single,single-post,postid-1223,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Obavijest o Mjeri 14 – Dobrobit životinja

Dana 03. prosinca 2019. godine u Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju predstavnici Udruge Baby Beef održali su sastanak s pomoćnikom ravnateljice Mislavom Šatovićem.
Tema sastanka bila je izračun prava na plaćanja za Mjeru 14 – Dobrobit životinja, pri čemu su obaviješteni kako će se isplata ostatka za Dobrobit životinja isplaćivati do kraja 2019. godine.

Važne napomene za sve korisnike koji su prijavili Mjeru 14 – Dobrobit životinja:
Korisnicima koji nisu prošli potrebnu edukaciju isplata će biti umanjena za 20%.
Svi korisnici Mjere 14 su obvezni u HAPIH prijaviti stavljanje grla u tov, a regionalni ured HAPIH-a izdaje dokaz stavljanja grla u tov.
Bez dokaza stavljanja grla u tov Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju neće isplaćivati sredstva za Mjeru 14.