Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Udruga za tov i uzgoj junadi | Studijsko putovanje u Češku
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
1212
post-template-default,single,single-post,postid-1212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Studijsko putovanje u Češku

U organizaciji tvrtke Alltech Hrvatska predstavnici Udruge Baby-beef posjetili su nekoliko farmi u Češkoj, u vlasništu tvrtke Fides Agro, te su ujedno na samom početku posjetili njihovu tvornicu stočne hrane. Nakon toga sastali su se sa predsjednikom češke tovne organizacije koji je zajedno sa njima obišao farme, nakon čega su posjetili i vinariju Dufek. Posjetili su gospodarstvo u sustavu krava tele – farmu Korytna, a nakon toga farmu tovnih junica tvrtke Fides Agro.

Naši predstavnici razmijenili su iskustva s češkim farmerima te se upoznali s njihovim načinom proizvodnje tova junadi. Međusobno su podijelili iskustva i informacije vezano za samu proizvodnju, te odvojili dio svoga vremena za zajednički ručak i večeru.