Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Udruga za tov i uzgoj junadi | Godina preokreta: uvoz posustaje, prodaja Hrvatske junetine rasla
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
1013
post-template-default,single,single-post,postid-1013,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Godina preokreta: uvoz posustaje, prodaja Hrvatske junetine rasla

Udruga Baby Beef prvi rođendan svoje robne marke “HRVATSKA JUNETINA Udruge Baby – beef” dočekuje uz pozitivne brojeve: prodaja tog mesa u trgovačkim lancima i mesnicama rasla je po dvoznamenkastim stopama; u Udrugu se priključilo više od 50 novih članica; a u ovoj godini očekuje se rast uzgoja između 10 i 15 posto. Takav razvoj događaja vidimo kao točku preokreta u proizvodnji i prodaji junetine u Hrvatskoj. Prvi put u deset godina zaustavljen je uvoz: ukupni uvoz goveđeg mesa lani je rastao dva posto, a svježeg goveđeg mesa jedan posto, za što se slobodno može reći da je stagnacija. Istovremeno je prodaja naše Hrvatske junetine Udruge Baby beef rasla i do 25 posto u pojedinim trgovačkim lancima.