Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Udruga za tov i uzgoj junadi | Studijsko putovanje u Francusku
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
908
post-template-default,single,single-post,postid-908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Studijsko putovanje u Francusku

Predstavnici Udruge Baby – beef u sklopu studijskog putovanja posjetili su kolege farmere u Francuskoj. Putovanje je bilo organizirano na način da su iz grada Toulousa krenuli prema sjeveru, odnosno prema Parizu, te na tom području posjetili farme za četiri pasmine goveda. Farme se nalaze upravo u regijama koje su tipične za pasmine Blonde d’ Aquitaine, Aubrac, Limousine i Charolaise. Osim posjete farmama, organizirana je i posjeta testnoj stanici za selekciju bikova. Naši predstavnici upoznali su se s francuskim modelom proizvodnje tova junadi, te međusobno podijelili iskustva i informacije.