Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Udruga za tov i uzgoj junadi | 13. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
576
post-template-default,single,single-post,postid-576,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

13. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj

U Osijeku je 7. i 8. veljače 2018. godine održano 13. savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj. Savjetovanje su organizirali Hrvatska poljoprivredna agencija i središnji uzgajivački savezi, a jedan od sponzora savjetovanja bila je i naša Udruga.

Cilj savjetovanja je bio informiranje i edukacija ponajprije uzgajivača goveda, ali i stručnjaka povezanih sa ovom proizvodnjom.

Ovogodišnje savjetovanje sadržavalo je panel raspravu na temu “Možemo li toviti domaću telad”? Udrugu je na raspravi predstavljao gospodin Mr.sc. Mato Mamić. Rasprava je pobudila veliko zanimanje sudionika savjetovanja, te potaknule otvorenu i živu raspravu.