Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Udruga za tov i uzgoj junadi | Studijsko putovanje u Veliku Britaniju
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
703
post-template-default,single,single-post,postid-703,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Studijsko putovanje u Veliku Britaniju

U organizaciji tvrtke Alltech Hrvatska predstavnici udruge Baby-beef posjetili su kolege farmere u Velikoj Britaniji. Farme se nalaze u okolici povijesnog grada Yorka. Naši predstavnici razmijenili su iskustva s britanskim farmerima te se upoznali s britanskim modelom proizvodnje tova junadi. Britanske kolege podijelili su s hrvatskim iskustva i informacije vezano za sastav obroka tovne junadi, način funkcioniranja tržišta, prodaje i cijena, te odvojili dio svoga vremena za zajednički ručak.

Osim posjete farmama, organizirana je i posjeta sabirnom centru za otkup teladi koji je u vlasništvu tvrtke Buitelaar osnovane 1922. godine u Nizozemskoj. Tvrtka ima u vlasništvu sabirne centre diljem Velike Britanije i Irske. Svojim postojanjem i poslovnom aktivnošću pomaže održavanje i očuvanje ruralnog prostora plaćanjem farmerima otkupljenu telad prema tržišnim cijenama u roku od sedam dana od isporuke s garantiranim najnižim otkupnim cijenama ovisno o pasminskom sastavu.