Naš brand

HRVATSKA JUNETINA

Brand Hrvatska junetina svakim danom sve se više širi. U lancu uzgoja i prodaje već je više od stotinu proizvođača, distributera, mesnica, trgovačkih lanaca, hotela i restorana.

 

 

Udruga za tov i uzgoj junadi | Sastanak s predstavnikom Ministarstva poljoprivrede u organizaciji Grada Bjelovara
Baby Beef, Udruga za tov i uzgoj junadi
Hrvatska junetina, Baby beef, beef
716
post-template-default,single,single-post,postid-716,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Sastanak s predstavnikom Ministarstva poljoprivrede u organizaciji Grada Bjelovara

Predstavnici udruge Toni Raič, Ivica Pleskalt, Dejan Majdak, Nikola Pavičić na poziv bjelovarskog zamjenika gradonačelnik gospodina Igora Brajdića i u organizaciji Grada Bjelovara sudjelovali su na sastanku s predstavnikom Ministarstva poljoprivrede, gospodinom Tugomirom Majdakom. Sastanku je nazočila i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo gospođa Sonja Novak. Dvosatnom sastanku glavne teme bile su: Prijedlog zakona o poljoprivrednom zemljištu, aktualno stanje i problemi u govedarstvu, povećanje proizvodnje i udjela teladi hrvatskog podrijetla u tovu.

Kako je u tijeku bila i proslava dana Grada Bjelovara, nakon 30 godina za tu prigodu grad Bjelovar  ponovno je pokrenuo proizvodnju naše najveće robne marke 80-ih godina. Proizvodi  je isključivo od junećeg mesa, a riječ je o Majburgeru kojega je nekada proizvodila bjelovarska tvornica 5.maj prema izvornoj recepturi nadaleko poznatoga kuhara i Bjelovarčanina Branka Ognjenovića.